kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Emil, Csanád névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-06-11 10:20:46

A grillezés jó alkalom arra, hogy felszínre kerüljenek a régi emlékek, hogy eszmét cseréljünk, hogy jól érezzük magunkat. A grillsütő emellett kitűnő ajándék is egy sütögetést kedvelő barátunk, családtagunk számára...

 

A Váll-ker Kft. grilljei, nélkülözhetetlenek, egy-egy nagycsaládi kerti party-ról, vagy ha éppen egy nagyobb baráti társaságot szeretnénk vendégül látni otthonunkban. De ha csak valami finomra fáj a fogunk, egy-egy fárasztó hétfői nap után, akkor is gyorsan készíthetünk rajta sült húsokat, csevapot, sült zöldségeket, vagy amire éppen megéhezünk. Sok mókában és kacagásban lehet részünk egy grillparti alkalmával, amelyhez persze nélkülözhetetlen a jól behűtött sör is.

 

Hogy mit is készítünk a Váll-Ker grilljeiben, annak csak a fantáziánk szabhat határt. Bátran kísérletezhetünk a különböző fűszerekkel, kipróbálhatjuk a legkülönfélébb húsokat, a csirkétől a vadhúsokig. A grillsütők nagy előnye, hogy az elkészített étel nem lesz füstös, hisz rács helyett a Váll-ker Kft grilljeiben sütőlapot talál, mely nagyon jól tartja a hőt.

Ha esetleg családi, baráti körében valakinek szülinapja, vagy házassági évfordulója van, de akár egy lakodalomra is megfelelő ajándék lehet a Váll-Ker Kft. grillsütője.

Ízelítőnek, egy recept:

Hozzávalók:

  • 4 db 15 dkg-os csirkemellfilé
  • 3 evőkanál olaj
  • 1/2 citrom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csokor pertrezselyem
  • 1/2 csokor mentalevél
  • bors
  • 8 nagy levél saláta
  • 4 hosszú szelet füstölt szalonna
  • olaj

Elkészítés:

A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet és a mentát metéltre vágjuk. Az olajat a citromlével, a citromhéjjal, a fokhagymával, a zöldfűszerekkel, a sóval, borssal összekeverjük. A csirkemellfilét fóliába burkolva enyhén kiklopfoljuk, és a fűszeres keverékkel bekenjük. A salátalaveleket megmossuk, szárazra itatjuk, a vastag ereit kivágjuk: a csirkeszeleteket először a salátalevélbe, majd a szalonnaszeletekbe burkoljuk, és nem túl forró grillen gyakran forgatva - a mérettől függően - kb.10-15 percig sütjük. Roston sült padlizsán, cukkini és krumpliszeletek remekül illenek hozzá.

Szerző: Mandi
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt