kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Emil, Csanád névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-06-16 13:58:55

A faházak a természetet hozzák Önhöz közel, hangulatuk páratlan, nem összehasonlítható egy téglaépítésű épülettel, legyen szó akár egy garázsról, vagy egy hétvégi házról...

 

Ha bárki dilemmában lenne, azzal kapcsolatban, hogy megéri-e faházat vásárolnia kertjébe, akkor megszeretnénk nyugtatni mindenkit, hogy ezek a faházak tökéletesen kielégítik az igényeket, egy horgásztelepen, vagy egy útszéli kis bigecsben, ott ahol nem állandóan tartózkodunk, de mégis szeretnénk egy kis helyet, ahol megpihenhetünk, behúzódhatunk a nyári zivatarok elől, és hallgathatjuk az esőcseppek zenéjét. De ha arra támad kedvünk barátainkat is elhívhatjuk, egy kis nyári borozgatásra, vagy póker partira.

 

Miért is lenne bármi jobb a faháznál erre a célra?  Hisz ez egy természetes anyag, mely önmagában elővarázsolja a természet meghittségét, a fák illatát, a madarak csicsergését.

 

Mindezek mellet, fontos megemlíteni, hogy a faházak építésének több száz éves hagyománya van, mely a világ számos országában látható. A hagyományokat egyesítve, a modern technika vívmányaival, a faházak képesek kielégíteni bármilyen igényt, így egészen az egyszerű szerszámtárolóktól, nyaralóktól, a luxus körülményeket biztosító családi házakig, panzókig széles a paletta a faházak piacán. Nem elhanyagolható körülmény, hogy a hagyományos építőanyagokkal épült házakkal szemben azonos műszaki tartalom mellett nagyságrendekkel (20-30 százalékkal) olcsóbbak lehetnek.

 

A fa a legtermészetesebb és legegészségesebb építőanyag. A fa nagyon jó hőszigetelő adottságokkal rendelkezik, gyorsan felfűthető. Szűri, tisztítja a levegőt, és vizsgálatokkal igazolták, hogy erősíti az immunrendszert. A faházak építésénél fontos szempont, hogy más építőanyagokkal szemben nem zavarja a mágneses, és a természetes elektromos mezőket.

 

Hazánkban a faházaknak még nincs kialakult hagyománya, egyesek még idegenkednek tőle, viszont előttünk a lehetőség, hogy ezen változtassunk.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg faház kínálatunkat!

Szerző: Mandi
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt