kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Emil, Csanád névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2012-12-01 09:26:16

Florasca virágföldek a Szabókertnél!!!

 

A hansági tőzegmedencében található tőzegvagyon az ország legértékesebb tőzege. Erre a természeti kincsre alapozva Magyarországon elsőként 1967-ben hoztak létre ma is jól működő földkeverék előállító üzemet. A ma forgalmazott termékek a folyamatos kutatási-fejlesztési munka eredményeként a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemmel együttműködve jöttek létre.

 

 

A Florasca virágföldek 100%-ban magyar alapanyagból készülnek, magyar csomagoló anyagban kerülnek az üzletekbe, és minden munkafolyamat a magyar szakemberek kezeinek munkáját dicséri. A termékek elérték a legnagyobb minőségi elismerést: megfelelnek a Hungarikum minősítésnek!

A kertészeti szakkönyvek évtizedek óta oktatják a Florasca A, B, C virágföld változatainak nagyszerűségét. Optimális termesztő közeget biztosítanak mind a szobanövények, mind a kertészeti kultúrák számára. Az alapanyagul szolgáló hanyi tőzeg nem csak Magyarországon, hanem egész Európában egyedülálló minőségű. A Fertő-Hansági Nemzeti Parkból származó szürkemarha trágya szintén kimagasló minőségű. Ezek a virágföldek nem csak igazoltan Hungarikum minősítésűek, hanem igazoltan BIO minősítésűek is.

 

Az A, B, C típusföldeken kívül előállítanak speciális földkeverékeket is, mint az orchidea virágföld és különböző trágyaféleségeket, mint a szürkemarha trágya vagy a Cofuna néven forgalmazott baktériumtrágya.

 

Használjon jó minőségű, magyar földkeverékeket! Keresse üzletünkben a Florasca virágföldeket!

Szerző: B.Kati
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt